Jos yritykselläsi on töitä sovittuna lähikuukausiksi, mutta sen jälkeinen aika on vielä auki – niin W Rentin ”Vuokraamalla omaksi” palvelu on joustava ratkaisu tilanteeseen. Vaihtoehtoisesti, jos tarvitset enemmän aikaa käsirahan hankkimiseen tai jos vaikka uusi Doosanin konemalli houkuttelee, mutta et ole vielä aivan varma sitoutumisesta, vuokraamalla sen ensin ja sitten päättämällä lunastuksesta, voit pienentää koneinvestoinnin riskiä.

Mm. Näitä tilanteita varten W Rent tarjoaa asiakkailleen Vuokraamalla omaksi palvelun, jossa asiakkaalla on mahdollisuus lunastaa vuokrakone itselleen vuokra-ajan jälkeen.

Vuokraamalla omaksi konsepti:

  • Valitaan mieluisa kone ja sopivat varusteet. Kone voi olla uusi tai vähän käytetty.
  • Määritellään W Rentin konevuokrauksen ammattilaisten kanssa koneen hinta vuokrakauden alkaessa, kuukausivuokra, sopimuksen kesto ja vuokrahyvitysprosentti. Näin tiedetään tarkka lunastushinta koneelle vuokrakauden päätteeksi. Sopimukset ovat kestoltaan tyypillisesti 6 – 12 kuukautta.
  • Vuokrakauden aikana vuokralle ottajan kustannukset ovat kuten normaalissakin vuokrauksessa: kiinteä kuukausihinta sisältäen koneen ja varusteiden vuokran, vakuutukset ja huoltosopimuksen.
  • Vuokrakauden loputtua asiakas päättää lunastaako koneen vai palauttaako sen.

Ei sitoumuksia. Ei riskejä.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja palvelusta!

Huom. Vuokrakauden aikana koneen ennenaikaisesta palautuksesta seuraa sopimusehtojen mukainen sopimussakko. Vuokrahyvitykset ovat laskennallisia ja alentavat kohteen lunastushintaa. Vuokrahyvitykset koskevat ainoastaan vuokrattua konetta.