W Rent – konevuokrauksen ammattilainen

W Rent on Wihuri Teknisen Kaupan konevuokraamo. Wihurin pitkä historia konekaupan parissa, kalustossa edustetut Premium-merkit ja henkilökuntamme asiakaspalvelulähtöisyys tekevät W Rentistä luotettavan ja ainutlaatuisen kumppanin konevuokrauksessa!

W Rent tarjoaa palveluita asiakkailleen valtakunnallisesti. W Rentin vuokrakalustoon kuuluvat muun muassa maanrakennuskoneet, maatalouskoneet, ympäristönhoitokoneet ja trukit. Vuokrakalustostamme löytyy yhteensä noin 300 lyhytaikaisvuokraukseen tarkoitettua konetta – lisäksi pitkäaikaisvuokralla olevia trukkeja meillä on tuhansia! Valikoimastamme löytyy muun muassa Doosanin tela-alustaisia kaivinkoneita 1 tonnisista minikaivukoneista 50-tonnisiin kaivukoneisiin, Doosanin sekä Mecalacin pyöräkuormaajat, Ammannin maapohjajyrät sekä lisälaitteita kattavasti muun muassa purkukohteisiin sekä kaikkiin muihin maanrakennuksen töihin. 

Lisäksi vuokrakalustoamme on kasvatettu John Deeren uuden 6R-mallisarjan 155 ja 250 traktoreilla, Linden trukeilla sekä uusilla Willen Delta-sarjan ympäristönhoitokoneilla. Valikoimastamme saat koneet niin pitkäaikaisille vuokrille kuin lyhyillekin työmaille. Kysy myös vuookrakalustostamme poistuvia koneita omaksi!

W Rent palvelee asiakkaitaan asiantuntevasti sekä asiakaslähtöisesti eri toimialoilta. Pääasiallisina asiakkaina ovat koneurakoitsijat, mutta myös rakennusliikkeet, kiviainestoimijat, purkuyritykset, viherrakentajat sekä kunnat ja kaupungit. Trukkimme palvelevat kattavasti koko logistiikan alalla.

Ota yhteyttä konevuokrauksen ammattilaisiimme ja kysy lisää!


laskutusasiakassopimus

Laskutusasiakassopimuksen täyttäminen vaatii vahvan tunnistautumisen.